B E L E E F   H E T   M E E   M ET   B A K K E R   E D O 

Bakker Edo is een gepassioneerd bakker. Vanuit gevoel en vakmanschap bakt hij heerlijke speltbroden en-vlaaien die het seizoen recht doen.  Hij bakt met het gezonde graan spelt. Het vlaaiendeeg wordt verrijkt met echte Limburgse honing, vol van smaak. Het meeste fruit voor de vlaaien komt uit de streek.

 

Edo gebruikt kersen uit Ulvend, de biologische appels komen uit Eckelrade en ook de pruimen en aardbeien die hij in het seizoen gebruikt komen uit de buurt. Alleen de abrikoos komt van verder omdat deze hier niet groeit. De bakker neemt je graag mee in het bakproces en hij vertelt graag over zijn vak. Hij gebruikt een oven met stenen vloer. Dat geeft de broden, allemaal met de hand opgemaakt, een bijzondere smaak. 

Edo maakt graag brood, maar omdat dit vrij intensief is, is het brood er alleen op selecte dagen/tijden. Brood is er donderdag vanaf 15:00 uur op bestelling. Edo bakt de (grotere) bestellingen op donderdag en bezorgt gratis op donderdag avond. Op zaterdag is er brood vanaf 9:00 uur. Bestellingen vanaf 3 broden kunnen alleen op donderdag gebakken worden. 

Vragen over allergenen? Neem gerust contact met ons op. 

Kerststol en bakker.jpg

Neerhem 10   6301 CH Valkenburg aan de Geul     0644168140     beleefhet@belevingsplek.com
Openingstijden winkel: do van 11:00 tot 17:00 uur en vr t/m zo van 9:00 - 17:00 uur

  • w-facebook